trending_flat
راز های پنیر کبابی ذوب شده که هرگز نمی دانستید وجود دارند

تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است. مواد تشکیل دهنده: برای شروع: 1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده ½ فنجان آرد همه منظوره ¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده ¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شده یک پیمانه نمک برای پر کردن لیمو: 4 عدد زرده تخم مرغ بزرگ شکر گرانول 1 فنجان ½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو) نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری ¼ […]

trending_flat
میگوی تند شگفتی یک تابه !

تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است. مواد تشکیل دهنده: برای شروع: 1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده ½ فنجان آرد همه منظوره ¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده ¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شده یک پیمانه نمک برای پر کردن لیمو: 4 عدد زرده تخم مرغ بزرگ شکر گرانول 1 فنجان ½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو) نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری ¼ […]

trending_flat
ماده مخفی که برگرهای شما را افسانه ای می کند

تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است. مواد تشکیل دهنده: برای شروع: 1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده ½ فنجان آرد همه منظوره ¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده ¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شده یک پیمانه نمک برای پر کردن لیمو: 4 عدد زرده تخم مرغ بزرگ شکر گرانول 1 فنجان ½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو) نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری ¼ […]

trending_flat
از ملایم تا پررنگ راهنمای نهایی برای چاشنی

تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است. مواد تشکیل دهنده: برای شروع: 1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده ½ فنجان آرد همه منظوره ¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده ¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شده یک پیمانه نمک برای پر کردن لیمو: 4 عدد زرده تخم مرغ بزرگ شکر گرانول 1 فنجان ½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو) نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری ¼ […]

trending_flat
پاستا پریماورا بهار در بشقاب

تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است. مواد تشکیل دهنده: برای شروع: 1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده ½ فنجان آرد همه منظوره ¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده ¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شده یک پیمانه نمک برای پر کردن لیمو: 4 عدد زرده تخم مرغ بزرگ شکر گرانول 1 فنجان ½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو) نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری ¼ […]

trending_flat
راهنمای نهایی برای کوکی‌های شکلاتی کامل

تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است. مواد تشکیل دهنده: برای شروع: 1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده ½ فنجان آرد همه منظوره ¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده ¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شده یک پیمانه نمک برای پر کردن لیمو: 4 عدد زرده تخم مرغ بزرگ شکر گرانول 1 فنجان ½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو) نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری ¼ […]

trending_flat
اصول پخت: از اندازه گیری تا مخلوط کردن، تکنیک های ضروری برای موفقیت در پخت

تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است.مواد تشکیل دهنده:برای شروع:1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده½ فنجان آرد همه منظوره¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شدهیک پیمانه نمکبرای پر کردن لیمو:4 عدد زرده تخم مرغ بزرگشکر گرانول 1 فنجان½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو)نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری¼ فنجان کره بدون نمک1 قاشق چایخوری رنده پوست لیمودر ادامه:4 عدد سفیده تخم […]

trending_flat
تسلط بر هنر سس ها: هر غذایی را با افزودنی های طعم دهنده بالا ببرید

تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است.مواد تشکیل دهنده:برای شروع:1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده½ فنجان آرد همه منظوره¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شدهیک پیمانه نمکبرای پر کردن لیمو:4 عدد زرده تخم مرغ بزرگشکر گرانول 1 فنجان½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو)نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری¼ فنجان کره بدون نمک1 قاشق چایخوری رنده پوست لیمودر ادامه:4 عدد سفیده تخم […]

trending_flat
هنر تخم مرغ های اسکرامبل عالی: کرکی و خوشمزه هر بار

تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است.مواد تشکیل دهنده:برای شروع:1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده½ فنجان آرد همه منظوره¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شدهیک پیمانه نمکبرای پر کردن لیمو:4 عدد زرده تخم مرغ بزرگشکر گرانول 1 فنجان½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو)نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری¼ فنجان کره بدون نمک1 قاشق چایخوری رنده پوست لیمودر ادامه:4 عدد سفیده تخم […]

trending_flat
مهارت های چاقو 101: یاد بگیرید چگونه مانند یک حرفه ای خرد کنید

تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است.مواد تشکیل دهنده:برای شروع:1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده½ فنجان آرد همه منظوره¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شدهیک پیمانه نمکبرای پر کردن لیمو:4 عدد زرده تخم مرغ بزرگشکر گرانول 1 فنجان½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو)نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری¼ فنجان کره بدون نمک1 قاشق چایخوری رنده پوست لیمودر ادامه:4 عدد سفیده تخم […]

کلیه حقوق این سایت متعلق به تایپی فای می باشد.

درباره ما

Typify: یک تم وردپرس براق برای وبلاگ نویسان. با طراحی تمیز، طرح‌بندی قابل تنظیم و گزینه‌های تایپوگرافی، برای نمایش زیبایی محتوای شما عالی است.

وارد شوید تا از مزایای کامل بهره مند شوید

لطفا برای ادامه وارد شوید یا مشترک شوید.

پریمیوم شوید

از مزایای کامل دسترسی پریمیوم لذت ببرید.

دنبال کردن را متوقف کنید

لغو دنبال کردن لغو کنید

لغو اشتراک

آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک خود را لغو کنید؟ دسترسی پریمیوم و لیست‌های پخش ذخیره شده خود را از دست خواهید داد.

بازگشت لغو را تایید کنید