
محلی admin-8ab6 2024-05-14

تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ظرف پای 9 اینچی را چرب کنید.
پوسته را به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شود، بپزید. از فر خارج کنید و روی توری سیمی بگذارید کاملا خنک شود.
مرغ را درست کنید: در یک کاسه تمیز و بدون چربی، سفیده ها را با همزن بزنید تا کف کند. خامه تارتار را اضافه کنید و با سرعت زیاد به هم زدن ادامه دهید تا قله های نرمی تشکیل شود. شکر را به تدریج اضافه کنید، یک قاشق غذاخوری، در حالی که به طور مداوم هم می زنید تا قله های سفت تشکیل شود. مرنگ باید براق باشد و شکل خود را به خوبی حفظ کند.
مرنگ را با قاشق روی لیموی خنک شده بریزید و آن را تا لبه ها پخش کنید و قله های تزئینی ایجاد کنید. با استفاده از مشعل آشپزخانه (اختیاری)، مرنگ را تفت دهید تا کمی طلایی شود. از طرف دیگر، پای را برای چند دقیقه زیر جوجه گوشتی قرار دهید و به دقت تماشا کنید تا نسوزد.
قبل از سرو ، پای را حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید .

این پای مرغ لیمویی خوش طعم با پوسته نارگیل برشته شده تضمینی رضایت بخش است. ترکیبی از لیموی تند، فیلینگ خامه ای و نارگیل برشته شده به سادگی الهی است. این پای با ارائه زیبا و طعم با طراوت خود بهترین راه برای جشن تابستان است!

Typify: یک تم وردپرس براق برای وبلاگ نویسان. با طراحی تمیز، طرحبندی قابل تنظیم و گزینههای تایپوگرافی، برای نمایش زیبایی محتوای شما عالی است.
لطفا برای ادامه وارد شوید یا مشترک شوید.
حسابی ندارید؟ ثبت نام کنید | رمز عبور را فراموش کردی؟
✖آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک خود را لغو کنید؟ دسترسی پریمیوم و لیستهای پخش ذخیره شده خود را از دست خواهید داد.
✖
اولین نفری باشید که نظر می دهد