




من اینجا هستم تا اشتیاقم به غذاهای خوشمزه را با همه شما به اشتراک بگذارم. چه یک سرآشپز باتجربه یا یک آشپز خانه کنجکاو باشید، امیدوارم از دستور العمل ها و ماجراجویی های آشپزی من الهام گرفته و لذت ببرید.

تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک […]
admin-8ab6 2024-05-10
تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است. مواد تشکیل دهنده: برای شروع: 1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده ½ فنجان آرد همه منظوره ¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده ¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شده یک پیمانه نمک برای پر کردن لیمو: 4 عدد زرده تخم مرغ بزرگ شکر گرانول 1 فنجان ½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو) نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری ¼ […]
admin-8ab6 2024-05-14
تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است. مواد تشکیل دهنده: برای شروع: 1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده ½ فنجان آرد همه منظوره ¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده ¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شده یک پیمانه نمک برای پر کردن لیمو: 4 عدد زرده تخم مرغ بزرگ شکر گرانول 1 فنجان ½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو) نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری ¼ […]
admin-8ab6 2024-05-14
تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است.مواد تشکیل دهنده:برای شروع:1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده½ فنجان آرد همه منظوره¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شدهیک پیمانه نمکبرای پر کردن لیمو:4 عدد زرده تخم مرغ بزرگشکر گرانول 1 فنجان½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو)نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری¼ فنجان کره بدون نمک1 قاشق چایخوری رنده پوست لیمودر ادامه:4 عدد سفیده تخم […]
admin-8ab6 2024-05-10
تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است.مواد تشکیل دهنده:برای شروع:1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده½ فنجان آرد همه منظوره¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شدهیک پیمانه نمکبرای پر کردن لیمو:4 عدد زرده تخم مرغ بزرگشکر گرانول 1 فنجان½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو)نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری¼ فنجان کره بدون نمک1 قاشق چایخوری رنده پوست لیمودر ادامه:4 عدد سفیده تخم […]
admin-8ab6 2024-05-10
تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است. مواد تشکیل دهنده: برای شروع: 1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده ½ فنجان آرد همه منظوره ¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده ¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شده یک پیمانه نمک برای پر کردن لیمو: 4 عدد زرده تخم مرغ بزرگ شکر گرانول 1 فنجان ½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو) نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری ¼ […]
admin-8ab6 2024-05-10
تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است.مواد تشکیل دهنده:برای شروع:1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده½ فنجان آرد همه منظوره¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شدهیک پیمانه نمکبرای پر کردن لیمو:4 عدد زرده تخم مرغ بزرگشکر گرانول 1 فنجان½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو)نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری¼ فنجان کره بدون نمک1 قاشق چایخوری رنده پوست لیمودر ادامه:4 عدد سفیده تخم […]
admin-8ab6 2024-05-10
تابستان برای دسرهای با طراوت فریاد می زند، و چه چیزی با طراوت تر از یک پای مرنگ لیمویی سبک و تند؟ این دستور غذای کلاسیک را با پوسته نارگیل برشته شده لذت بخش که طعم گرمسیری را اضافه می کند، به سطح جدیدی می برد. پر کردن لیمو خامه ای و مرنگ کرکی و برشته شده، این پای را به یک غذای نمایشی تبدیل می کند که برای هر مجالس تابستانی مناسب است.مواد تشکیل دهنده:برای شروع:1 ½ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده½ فنجان آرد همه منظوره¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شدهیک پیمانه نمکبرای پر کردن لیمو:4 عدد زرده تخم مرغ بزرگشکر گرانول 1 فنجان½ فنجان آب لیموی تازه فشرده (حدود 3 لیمو)نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری¼ فنجان کره بدون نمک1 قاشق چایخوری رنده پوست لیمودر ادامه:4 عدد سفیده تخم […]
admin-8ab6 2024-05-10
Typify: یک تم وردپرس براق برای وبلاگ نویسان. با طراحی تمیز، طرحبندی قابل تنظیم و گزینههای تایپوگرافی، برای نمایش زیبایی محتوای شما عالی است.
لطفا برای ادامه وارد شوید یا مشترک شوید.
حسابی ندارید؟ ثبت نام کنید | رمز عبور را فراموش کردی؟
✖آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک خود را لغو کنید؟ دسترسی پریمیوم و لیستهای پخش ذخیره شده خود را از دست خواهید داد.
✖